Шерлок се завръща в хитов сериал

Кавър на класиката на сър Артър Конан Дойл тръгна от 2 април по FOXCrime. Абсолютен хит сред съвременните детективски сериали, "Шерлок" се излъчва в понеделник от 21:50 и в неделя от 22:50. сериите са радващо дълги - 90 мин, но само три. Затова пък са излезли три сезона (на Острова). И този Шерлок не взима кокаин, на практика той води изцяло здравословен живо. Освен това борави като високотехнологичен бог с възможностите на мобилните устройства.

Стане ли дума за залавяне на убийци, няма такова нещо като задънена улица...

Шерлок Холмс винаги е бил модерен човек - остарява не той, а светът. Сега се завръща такъв, какъвто би трябвало да бъде: блестящ, съвременен, труден и опасен, след като актьорът Бенедикт Къмбърбач го показва в нова, съвременна светлина.

Шерлок познава дизайнер на софтуер по вратовръзката, пилот на самолет по палеца. Той има уникален аналитичен мозък, без аналог в целия свят, който се спасява от скуката като разкрива престъпления. Когато случайна среща въвежда войникът Джон Уотсън в живота на Шерлок, става ясно, че двамата мъже са съвършено различни, но интелектът на Шерлок, съчетан с прагматизма на Уотсън, скоро изковават неразрушим съюз. В продължение на три вълнуващи, страшни, изпълнени до краен предел с екшън и същевременно много забавни телевизионни филма, Шерлок и Джон се движат през лабиринт от кодирани улики и смъртоносни убийци, за да се доберат до истината. Това е Шерлок от ново поколение – с блестящ сценарий и незабравимо изпълнение на двамата главни актьори.

Бенедикт Къмбърбач (Small Island, Hawking, The Last Enemy) в ролята на  Шерлок Холмс
Мартин Фриймън (The Office, Hitchhiker`s Guide to the Galaxy, Nativity) като Доктор Джон Уотсън

Хит в прайм-тайма, достигащ висините с 8.7 милиона зрители

Шерлок достига до вас благодарение на две от най-креативните имена в телевизията – Марк Гатис (Лигата на джентълмените) и Стивън Мофат – човекът, натоварен да поеме щафетата от Ръсел Дейвид като водещ сценарист и изпълнителен продуцент на хитовата фрама по BBC One „Доктор Ху”.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини