Mensa Academy излиза през юли

Пригответе сe да раздвижите сивото си вещество през юли!

Oфициално обявиха излизането на Mensa Academy, нова игра с която ще тренирате умствените си възможности, за целите на една страхотна мозъчна тренировка. Mensa Academy ще бъде пусната на европейският пазар на 27.07.2012г. за Wii, 3DS , PC , смартфони, а в близко бъдеще и за HD-конзоли, Андроид и iOS.

Играта ще включва серия от забавни и стимулращи мини-игри и предизвикателства, пълни с различни въпроси от Менса - престижната международна организация на хората с висок коефицент на интелигентност.

"Mensa Academy ше допринесе с нещо уникално по рода си за пазара на игри от жанра. Разработена с помощта на Barnstorm Games и помощ от Менса, ние с удоволствие обявяваме точната дата на излизане на тази игра. Mensa Academy е най-добрата игра от вида си към днешна дата, която беше разработена с помощта на водещи експерти в областа на измерването и стимулирането на умственият капацитет", заяви при представянето шефът в Square Enix Europe Роджър Ченг.

Играта предлага възможността на играчите да определят и подобрят постигнатото от тях в три режима: Play, Coach и Test. Първият режим дава възможността да предприемете едно пътешествие за ума с помощта на повече от 100 нива, които може да играете отново и отново, разпределени в пет дисциплини - Numeracy, Language, Logic, Memory, и Visual.

За да развиете своите умения ще можете да използвате режима Coach, за да стимулирате вашите способности и оцените напредъка си в ключови дисциплини преди да се прехвърлите на следващото ниво Test, където ще откриете резултата, който ви дава Mensa Academy и ще отговори на въпроса ви дали предното ниво е дало резултат.


Square Enix е японски разработчик и издател на игри, разположен в столицата Токио. По-известните заглавия от каталога им включват игри като сериите Final Fantasy, Dungeon Siege, Sleeping Dogs, Tomb Raider и др. Освен с игрите, фирмата е известна също и с издаването на манга, като безспорно най-успешното заглавие е придобилият култова слава в Източна Азия, Северна Америка и Европа Fullmetal Alchemist.

Mensa International или просто Mensa е най-старата и най-голяма общност в света обединяваща хора, които са отговорили успешно на 98% или повече от въпросите на стандартизиран IQ-тест. Седалището на организацията се намира в Кейторп, Англия.

Официален сайт:

http://www.mensaacademy.com/

Източник: kaldata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Za
    ZadrochKelp
    0 0
    22:07, 19 сеп 2014
    I will recommend you this great organization
    for your personal needs.
    Unique articles, Zero plagiarism, Terrific editing, Proper formatting, Due timing!
    The material you might receive ?s going to be totally exclusive and even there is no chance to see a similar essay any where on-line!
    Im agree! This really quality organization, purchase speeches online Rep Up!!!
Последни новини