В Смолян вицепремиерът Цветан Цветанов „захапа” Дора Янкова и бившата власт

 „Вече влизаме в политическата битка за предстоящите парламентарни избори”, заяви Цветан Цветанов в Смолян, където в отговор на обвиненията на депутата от БСП Димчо Михалевски и бившия кмет Дора Янкова, здраво захапа предишната власт на община Смолян, която по неговите думи е управлявала по времето на Станишев, и то при огромен бюджетен излишък.

 "Къде беше тази кметица, която излиза сега и казва, че общините са ощетени? Дора Янкова имаше възможност да управлява по времето на Сергей Станишев, когато имаше бюджетен излишък, защо тогава не направи нищо за възстановяването на спортния комплекс и плувният басейн в града"?

Така риторично се обърна към медиите Цветанов и добави, че никой не мисли за децата на България, за да създаде условия те да останат в страната.

Вицепремиерът коментира и проблемите на общината:

"В момента кметът Мелемов има проблем с изхранването на детските градини, защото договорът, когато е сключен през 2010г. е с отложено плащане за две години. Консумираш без да плащаш и в момента идват фактурите", заяви Цветанов и допълни, че община Смолян е с  20млн.лв. дефицит в бюджета.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини