Мисис България събира световния елит в Монако

Missis European Union Ана Иванова. Сн.: ВИП Комюникейшън

Принцеса Стефани даде благословията си за конкурса Мистър Европа

Принцесата на Монако Стефани, която одобри проекта за първия по рода си в историята на кралството конкурс Мистър Европа 2013, е сред поканените ВИП-гости на събитието. Финалът е на 18 май в Монте Карло, а конкурсът съвпада по време с филмовия фестивал в Кан. Церемонията на 18 май съвпада и с Формула 1 в Монако.

Визията и хореографията на Мистър Европа 2013 кореспондира тематично с холивудската продукция "Гладиатор". Кандидатите за престижната титла ще се съберат на сцената на легендарното Шапито, където се провеждат световните циркови представления под опеката на принцеса Стефани.

Двигател на конкурса е амбициозната носителка на титлата Мисис България Ана Иванова, която е вицепрезидент на генералния спонсор на събитието - швейцарската компания SB-Events.

Борислав Митрев

"Усилено тече подготовка за международната пресконференция на 25 април. Тъй като конкурсът е ТВ продукция, ще има медии от цял свят. Горди сме, че имаме и представител от България - Борислав Митрев", подчерта Missis European Union Ана Иванова за ВИП Комюникейшън. Тя има ексклузивни права да организира конкурса в Монако, Швейцария, Люксембург, Германия и България.

Конкурсът, в който участват 22 кандидати за титлата, вече стартира на 12 януари в Женева.

Борислав Митрев е хасковлия, 25-годишен. Завършил е ПГМЕТ "Стойчо и Кица Марчеви". Борислав е програмист по професия, но има опит на модния подиум, дори е бил един от участниците в конкурса Мистър Менхът. За наш представител на Мистър Европа 2013 е избран след тежък кастинг измежду 100 претендента.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини