Светица в кома лекува хиляди от рак

Малката Одри е в безсъзнание от 19 години.

Младата американка Одри Мари Санто, наричана още Малката Одри, твори невероятни чудеса в дома си в Уорчестър, Масачузетс.

Всеки месец тълпи се стичат от цяла Америка и от останалия свят в скромната й къща в Централните щати, пише сайтът michaeljournal.org. Хората са чували истории за статуи в къщата, които плачат с истинска човешка кръв. Те вярват, че това са знаци за силно религиозно присъствие. Според мълвата, това място лекува рак и други нелечими болести, а обитателката му е едно от най-ярките превъплъщения на Бог в наши дни.

В публикацията се твърди, че досега са документирани около 150 случая на чудотворни изцеления през последните 19 години, а хиляди други са непотвърдени. Още по-необичайно е, че поклонниците се надяват на чудо от ръцете на млада жена, която е в кома от 19 години. Това е Одри и посетителите вярват, че пет минути в нейното благословено присъствие ще направят това, което не е по силите на традиционната медицина.

На 9 август 1987 г. тригодишната дъщеря на Линда Санто играела в задния двор на къщата им в Уорчестър. Около три следобед Линда открила Одри в безсъзнание в басейна. Малкото момиченце било откарано незабавно в болница, но изпаднало в дълбока кома, от която така и не се събудило.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини