Полицаи изнасилиха и пребиха млада жена

29-годишната Ирина Крашкова оживя по чудо след като бе брутално изнасилена и жестоко пребита от двама полицаи в украинския град Врадиево (Николаевска област). За нея се грижат най-добрите лекари от областния център, съобщава ТСН. Жената е с черепно-мозъчни травми. Направени са й вече няколко животоспасяващи операции. Черепът й е закрепен с титанова пластина. Той е спукан на няколко места. Садистите са й нанесли и рани с остър предмет. По лицето на Ирина има и хематоми.

Двама от извергите, гаврили се с момичето, са арестувани. Единият обаче е освободен, защото чичо му е прокурор, съобщава ТСН. Това обаче изкара хората на улицата. Хиляди съграждани на изнасиленото момиче щурмуваха полицейския участък във Врадиево. Няколко души са пострадали при сблъсъците.

Семейството на таксиметровия шофьор Сергей Рябиненко, в чиято кола пътували злодеите, е получило предложение срещу $ 80 000 да поеме вината върху себе си. Бащата и майката на Сергей обаче заявили пред украинското издание на в. "Комсомолска правда", че той ще отговаря само за своите действия. Ирина пък е заявила, че той не е сред изнасилвачите й.

Арестувани са ст. лейтенант Евгений Дрижак, който е син на бившия началник на областната дирекция на вътрешните работи Валентин Парсенюк, лейтенант Дмитрий Палищук, който пък е племенник на прокурор.

Министърът на вътрешните работи реши да бъдат отстранени началникът на ОД на МВР в Николаевска област Валентин Парсенюк и ръководителят на полицейския участък в град Врадиево. Причината за уволнението им е, че информацията за изнасилването и обезобразяването на Ирина Крашкова е непълна. Те се опитали да прикрият важни детайли. Повдигнати са обаче и обвинения срещу протестиращите, атакували полицейския участък, за хулиганство и за умишлено повреждане на общинско имущество.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини