Откриха сезона на протестите срещу монополите

С викове „Мафия" пред централата на ЧЕЗ 50-60 патриоти от ВМРО откриха сезона на протестите. Стартът бе даден с развети партийни знамена и трибагреника ни под звуците на български патриотични песни, традиционни за митингите на ВМРО.

Каракачанов призова президентът Росен Плевнелиев да се произнесе по темата с монополите и олигархията. „Протестът ни е срещу всички институции, защото бездействат", уточни още лидерът на ВМРО.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обясни, че е време ВМРО да поднови традицията си на неделни протести. „Искаме да живеем нормално, в нормална държава", подчерта той. По думите му партията му е дала 5-месечен толеранс на новото управление да докаже, че ще работи в интерес на хората срещу олигархията и монополистите. Това обаче според патриотите не е станало.

Всеки от своята камбанария се бори за някакви права. С тези думи Каракачанов коментира протеста на движение „Сила", което започва малко по-късно. Патриотите ще се присъединят към другия протест, защото, когато протестиращите са повече, има и по-голяма чуваемост.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини