Мъж осъди съпругата си – родила му грозни деца

Любовна история в Китай приключи със съд и развод. Джан Фенг успя да осъди съпругата си за 120 000 долара заради факта, че му родила ужасно грозни деца.

В началото историята им наистина започнала красиво. Фенг срещнал красиво момиче и се оженил за нея. В резултат на обичта, която изпитвали един към друг, семейството им започнало да се увеличава. Лошото обаче било, че колкото повече растели децата им, толкова по-грозни ставали те.

Разгневеният съпруг обвинил красивата си жена, че именно тя е виновна за това. Само с това той успял да си обясни ужасната външност на двете си момичета и едно момче.

Неочаквано станало ясно, че преди да се превърне в красив лебед, съпругата му всъщност била доста грозновата. Преди да се запознаят, тя подобрила външния си вид в Южна Корея срещу 100 000 долара, предаде КРОСС.

Съдът констатира, че жената не е имала право да крие от половинката си за пластичната си операция и одобри поискания от Фенг развод, принуждавайки жената да заплати обезщетение в размер на 120 000 долара.

Източник: cross.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини