Уникален танцов спекткъл гостува в Смолян на 28 декември

Уникалният Спектакълът „8” на танцова формация “Pop&Roll” ще гостува на Родопския Драматичен Театър в град Смолян – 28 декември, 2013 г., от 19.00 ч. Специален гост на шоуто ще бъде един от най-добрите саксофонисти в България – Димитър Льолев. Билетите за спектакъла в Смолян ще са на цена от  5 лв. и ще се продават на касата на театъра на 26, 27 и 28-ми декември.

Премиерата на най-новия спектакъл на денс формацията беше на 18 декември на сцената на Модерен театър в София. Спектакълът, разказващ историята на стрийт културата съвпадна и с третия рожден ден на формацията Pop&Roll, в която почти една трета от невероятните танцьори са младежи от Смолян.

Специални гости на премиерата в София бяха  Рафи, Skywalkers и DJ SKILL, а спектакълът “8” е осъществен с подкрепата на Министерство на културата.

Създателите от Pop&Roll и продуцецнтите от Сдружение Sleepwalkingz отново ще предизвикат публиката, този път с помощта и на новите попълнения в редиците на танцовата формация: едни от най-добрите изпълнители на брейк танца в България.

Доказали се като едни от малкото истински експериментатори, верни на органичната хип- хоп културата и стрийт танците, Pop&Roll изграждат “8“, водени от желанието си да стигнат до основите на хип- хопа и да изведат на преден план неговата колоритност. Артистите представят един нов прочит в танцовата интерпретация, акцентират на вълнуващата хип хоп емоция, заредена с енергия и разнообразие от танцови стилове. „8“ е уникален и с това, че е единственият стрийт спектакъл с толкова изявено и многобройно дамско участие. Музиката, неразривна част от „8“, е в тон с цялостната визия на представлението и обещава чист фънки ритъм и бийтбокс, изпълнени на живо.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини