ГЕРБ Смолян подкрепя Владимир Уручев за евроизборите

Партия ГЕРБ се готви за националната конференция. Започват събрания, тече подготовка за избори, обяви днес на пресконференция областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. По думите му колко избора ще бъдат и какви – не се знае. Сигурно е само, че ще има избори за Европейски парламент.

„Прогнозите на повечето политолози са, че ще има извънредни избори, защото никога България не е била в такава ситуация като управление и неяснота”, коментира Мелемов. Той изказа своята безрезервна подкрепа към дейността на Владимир Уручев – депутат от ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент от 7 години насам, чийто корен е от Родопите.

„Номинирането на кандидати още не е започнало, но смятам, че безспорно през тези години в лицето на Владимир Уручев имаме един образцов евродепутат. Казвам образцов, като имам предвид, че освен като специалист в енергетиката със своето дейно участие в европарламента, но от 2007 г. той е бил човекът, който е откликвал на всички мероприятия и инициативи на нашата местна организация, а и винаги и бил много близо до хората”, подчерта Мелемов.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини