Новият клип на Алек Сандар заснет в апартамент за 15 милиона долара

Алек Сандар представи ново видео, снимано в апартамент за 15 милиона долара.

Клипът е към парчето „Say That You Love Me“ и е сред най-скъпите продукции, снимани от български изпълнител в последно време. Парчето е в супер актуалния денс стил, който в момента е хит по клубовете в САЩ.

Шикозният имот, който служи за сцена на видеото, се намира в един от най-известните хотели в Ню Йорк „Плаза“. Луксът обаче си има цена, като наемът за един снимачен ден в сградата е 30,000 долара.

„Радвам се, че имах възможността да направя клип точно на това място, където се снимат само високобюджетни холивудски продукции“, споделя Алек Сандар.

За снимките е ангажиран световният топмодел Шари Инеса.

„Шари дойде специално от Франция, за да се понатиска с мен“, подхвърля шеговито певецът.

Във клипа Алек Сандар за пореден път демонстрира неподражаем стил. На места го виждаме ултра модерен, а в други кадри е с попско расо и голям кръст – ансамбъл, станал особено популярен в последно време в модните среди в Америка, където нашенецът е клубна звезда.

Премиерата на видеото се състоя в официалния канал на изпълнителя във VEVO – подразделение на Youtube за музикални артисти. Платформата е собственост на две от най-големите звукозаписни компании - Universal Music Group, Sony Music Entertainment, както и на Google. Алек Сандар е първият българин с подобен канал, като той се надява това да провокира и колегите му да си позволят да мечтаят за световната сцена.

Александър Николов, познат като Алек Сандар, е популярен у нас като успешен модел, но навън е познат и с таланта си на музикален продуцент и изпълнител.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини