Директорка в училище призна: Да, правих секс с 14-годишна ученичка

Заместник-директорка в училище в американския щат Калифорния бе обвинена във видео, качено в сайта за споделяне на клипове YouTube, в сексуално насилие срещу ученичка. Жената призна пред полицията за порочната връзка с жертвата си, която започнала когато ученичката била едва на 14, пише "Блиц".

40-годишната Андреа Кардоса бе арестувана в понеделник, когато се предаде в офиса на шерифа в окръг Ривърсдейл – две седмици, след като бе публично обвинена от Джейми Карило.

Полицията започнала да разследва заместник-директорката в гимназия Ахламбра в окръг Лос Анджелис, след като Карило, която днес е на 28 години, публикува в YouTube видео, в което разказва как Кардоса я е експлоатирала сексуално в течение на няколко години, започвайки от 1999 г.

Видеото включва и запис на телефонен разговор, в който Кардоса признава за сексуалната връзка с Карило. Карило е качила клипа в мрежата на 17 януари. Не мина много време и той стана водеща новина. Кардоса напусна работата си в училището още в същия ден.

Впоследствие втора ученичка – 18-годишната Брияна Говеа – разгласи, че тя също е била сексуално експлоатирана от директорката. По думите на Говеа, насилието е станало между 2009 и 2010 г.

От полицията съобщиха, че след ареста си Кардоса е признала за връзката си с Карило. Не е известно какво Кардоса е казала относно обвиненията на Говеа. „Искам тя да изгние в затвора за това, което направи. Тя не трябва да има допир с деца. Именно това ме накара да направя това“, каза Карило пред KTLA.

По думите на Карило, тя се е решила именно сега да разгласи истината заради 12-годишната й дъщеря. Тя не могла да се примири с мисълта, че някой като Кардоса ще се възползва от детето й.

Карило поясни, че всичко започнало, когато Кардоса била треньорка на женския отбор по баскетбол в средното училище. Преди да бъде свалено, видеото на Карило бе гледано над 1 милион пъти. „Постоянно си мислех за моите деца, как не искам такова нещо да им се случи“, каза Карило на пресконференция, състояла се малко след публикуването на видеото.

„Бях само на 12 години, когато те срещнах. Разбираш ли, че ти ми проми мозъка и ме манипулира, че това, което направи е лошо?“, казва Карило във видеото. На свой ред директорката признава своята вина и съжалява за стореното.

Известно е, че палавата директорка е примамвала жертвите си с лакомства, малки разходки и билети за кино. Тя също им казвала, че те са специални, докато не ги вкарвала в леглото си.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини