Бившия главен секретар на Областната администрация на финал за директорско място

Бившият главен секретар на Областната администрация в Смолян може да поеме поста директор на Дома за стари хора в село Фатово. Петя Пампорово е допусната до втория етап от провеждането на конкурса, сочи информация в сайта на община Смолян.

На 25 февруари т.г. се проведе първият етап от обявения на 22 януари със заповед на кмета конкурс за длъжността „директор" на Дом за стари хора във Фатово. Конкурсната комисия, след като е  разгледала постъпилите документи на кандидатите, е установила, че Пампорова е представила всички изискуеми документи, съгласно изискванията за участие и отговаря на условията за допустимост от обявлението за конкурса за длъжността „Директор".
Другият кандидат е Ирена Георгиева. Тя също е представила всички необходими документи, съгласно изискванията за участие по обявлението, но с представените документи не е удостоверила обстоятелството, че притежава не по-малко от две години ръководен опит. Поради тази причина не е допусната до втория етап.
 
Комисията, с председател секретарят на общината Момчил Николов, на база предоставените документи е взела решение да допусне до втория етап от конкурса Пампорова. Тя ще представи и защити Програма за развитие на Дома за три години, съобразена с националните, областните и общинските планове и стратегии за развитие на социалните услуги. С нея ще бъде проведено и интервю.
Комисията е насрочила за 11 март втория етап от провеждането на конкурса.
Припомняме, че Петя Пампорова беше главен секретар на Областната администрация в Смолян при управлението на инж.Стефан Стайков. 
Източник: родопи смолян

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини