Пътниците от премазаната кола в Пампорово: "Оцеляхме по чудо"

Дърво падна върху случайно преминаваща кола и я премаза до неузнаваемост. Като по чудо шофьорът и спътникът му оцеляват.

"На 05.04.2014 г. в Пампорово съвсем случайно върху управляван от мен автомобил пада дърво и оцеляхме по чудо", това заяви един от двамата потърпевши в инцидента Тихомир Данчев, цитиран от Нова ТВ.

Около 11 часа в съботния ден, той шофирал автомобила "Рено Лагуна" на път от Пампорово за Широка лъка, когато в района на вилно селище "Малина" огромното дърво се стоварило върху движещия се автомобил. Тихомир е изпратил и снимки от инцидента до медията в рубриката "Моите новини".

"Не спирам да си задавам въпроса кой носи отговорност?! Дървото влиза в границите на вилно селище "Малина". Трябваше ли да има фатален край, за да се вземат някакви мерки, защото ако не се вземат, съм сигурен, че това ще се повтори", размишлява потърпевшият. Според него цяло чудо е, че той и спътникът му са останали невредими, но е сигурен, че ако на задната седалка е имало други хора, развръзката щеше да е трагична.

"Също така, ако дървото беше паднало и сантиметри по-напред, нямаше сега да си говорим”, разказа шофьорът Тихомир Данчев за Нова ТВ и обясни, че всичко се разиграло за секунди.

„До последно не разбрахме какво се е случило с автомобила. Едва след като излязохме от колата, разбрахме, че е паднало дърво”, разказа мъжът и допълва : "Според мен някой трябва да поеме отговорност, а не да ми обясняват, че аз и човекът до мен сме късметлии”.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини