Мистерията продължава. Останките в Австралия не са от изчезналия полет MH370

Високопоставен представител на австралийските власти изрази увереност, че отломките, открити на западното крайбрежие на страната, не са от мистериозно изчезналия преди месец и половина малайзийски пътнически самолет предаде Ройтерс.

В сряда бе съобщено, че в района на град Огъста са намерени останки, които може да помогнат за разрешаването на мистерията.

Полет „МХ370" изчезна мистериозно на 8 март с 239 души на борда.

На 4 април бяха засечени сигнали, за който се предполага, че е от черните кутия на боинга .австралийски кораб успя да зесече два подводни сигнала, които може би идват от черните кутии на самолета. След това в търсенето на останки в Индийския океан се използва на дълбоководен робот.

До момента това остава най-мащабното неразгадано авиопроизшествие. Издирването продължава повече от месец. С голяма сигурност черните кутии вече не предават, поради изчерпването на захранването им. Няма достоверна версия за случилото се на борда ма малайзийския самолет. Разследващите смятата отклоняването на самолета за човешка намеса, но освен това няма никакъв напредък относно извършителя, мотивите и начина, по койхто е действал.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини