Италиански медии: Берлускони ще става баща на 77

Италианският седмичник "Оджи" помества в новия си брой фоторепортаж, отразяващ посещението на партньорката на Силвио Берлускони в магазин за бебешко облекло.

В текста се изтъква, че 29-годишната Франческа Паскале е била облечена в типично за жени в начална бременност облекло. Цитиран е и въпрос, който тя е отправила с многозначителен жест към продавачка в магазина в центъра на Рим: "Личи ли, че съм бременна?".

Издаваният на остров Иския всекидневник "Голфо" хвърли преди месец бомба с твърдението, че Берлускони, който миналия септември навърши 77 години, ще вдига на острова сватба с младата неаполитанка през юни.

Фоторепортажът на "Оджи" обаче съвпада с публикуването в испанското издание на списание "Венити феър" интервю с Барбара Берлускони, в което тя опровергава намеренията на баща си да се жени за трети път. "Не се меся в неговия личен живот. Тази връзка си е негова работа, но ми се струва невероятно да има желание отново да се жени", казала дъщерята на бившия премиер и лидер на партията "Форца Италия", който в момента изтърпява присъда от четири години затвор за данъчни измами в особено голям размер.

Барбара Берлускони повтаря любимите на нейния баща обвинения към италианската магистратура, които той не може вече да изрича публично, тъй като рискува да му бъдат отнети привилегиите на изтърпяващ наказание при външен режим и да бъде вкаран в затвора. "Това е момент на голяма болка за цялата наша фамилия. Ние не се чувстваме сигурни в Италия. Нашият баща е преследван от преднамерено правосъдие. Всичко, което той преживя през тези години, е необичайно и присъщо на инквизицията. От юридическа гледна точка ние се връщаме в Средновековието, когато човек е бил съден, не защото е нарушил закона, а заради поведението му в собствения му дом", заявява в пледоарен стил Барбара Берлускони.

Злите езици твърдят, че всичко това е само предизборен трик в очакване на предстоящите европейски избори, коментира ежедневникът "Афари италиани".

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини