Работниците от "Искра" ще се хранят в нов, комфортен стол

Придобивка за около 100 000лв получиха работещите във фирма „Искра“  - от днес те ще се хранят в ремонтиран и обновен стол. На 18 декември, при откриването  на новия цех, мажоритарният собственик и изпълнителен директор Стойчо Шапатов обеща столова, равняваща се по комфорт на най- добрите ресторанти в града. Вчера, в навечерието на Деня на труда - 1 май обещанието беше изпълнено и ознаменувано с тържествена вечеря.

„В условията на криза, когато се обезлюдяват села и се закриват работни места,  ние откриваме този стол благодарение на вашия труд – каза в обръщението си към работниците шефът на фирмата -  благодарение на това, че не загубихме нито един клиент и умението ни да работим в екип.  Приносът на ръководството беше само да организира всичко това."

Обектът е изпълнен от ДС „Инжинеринг“ с ръководител Данаил Христов, който каза, че не просто са били партньори с фирмата, а са имали възможността да се учат на организация по време на изпълнението на поръчката.

Гост на празничната вечеря, дадена в чест на откриването на столовата, беше и Петър Павлов. Изографисаната и  подарена от него Богородица с Младенеца краси една от стените на помещението. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини