Депутат на „Атака“ от Смолян отиде при Бареков

Депутатът Димитър Аврамов е подал заявление за напускане на партия „Атака“ и получи партийна книжка от лидера на „България без цензура“ Николай Бареков.

Не съм предател. Мен ме предадоха хора, които не могат да различат българската национална кауза от шумоленето на банкнотите”, заяви вече независимият депутат, цитиран от БГНЕС.

Той добави, че близо девет години е работил за каузата на „Атака”, но по думите му партията вече се е оказала в състояние, което не й позволява да защитава българските национални интереси. А "България без цензура" била единствената партия, която има сили да се противопостави на Движението за права и свободи и нановата "уродлива" коалиция на ДПС и ГЕРБ. Стана ясно, че Аврамов ще бъде издигнат за кандидат-депутат в Разград.

Аврамов стана депутат от Смолянско само с 1400 гласа на последните парламентарни избори, благодарение на метода за най-големия остатък, известен като Хеър-Ниймайер.

Като представител на парламентарната власт за Смолян и региона обаче, Аврамов е напълно непознат на местните избиратели, а малцина са тези, които са го виждали на обществени прояви.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини