"Атака" отмъкнала ключовете за дома и колата с чантата на отцепника Аврамов

Сезирал съм главния прокурор за криминалното престъпление, канят ме да си взема чантата от тв "Алфа", казва депутатът

Отцепилият се вчера от "Атака" народен избраник Димитър Аврамов, който след 9 години работа за партията вчера гръмна новината, че напуска и отива при Николай Бареков, се оплака тази сутрин, че след като досегашните му съпартийци му отмъкнали чантичката с документи, той останал и без ключ от дома си и от колата си. В момента имал само пропуск за депутат. Това е криминално престъпление и съм сезирал СДВР и прокуратурата, главният прокурор също знае за случая, обяви пред bTV Димитър Аврамов.

Както БЛИЦ съобщи, чантичката на Аврамов е била оставена при секретарката в стаята на "Атака", но след като той обявил, че се отцепва, тя изчезнала, а от партията го поканили да дойде и да си я вземе от телевизията на партията "Алфа".

"Не мога да приема методи на правене на политика, които се бъркат с шумоленето на пари. Не може националната политика да зависи от бързо променящи се настроения, включително в ръководството на партията", посочи мотивите за отцепването си Аврамов.

След отиването му при Бареков съпартийците го обвиниха, че взимал заплата от 5 хиляди лева от лидера на ББЦ и че ползва кола с шофьор, което Аврамов категорично отхвърли. Той обаче изтъкна, че снощи му звънели много хора от общинските структури на партията в "Атака", за да му изразят подкрепата си за напускането.
Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини