ДПС подреди листата за Смолян

Мустафа Карадайъ отново е водач на смолянската листа на движението

В сряда на заседание на Централния предизборен щаб на ДПС, съвместно с Областния предизборен щаб на ДПС – Смолян беше подредена листата на кандидатите за народни представители за 43 – то Народно събрание, както по позиции, така и по имена. Водач на листата е секретарят на ЦОБ на ДПС Мустафа Карадайъ. На второ място е председателят на общинската организация на ДПС в Мадан Хайри Садъков, Десислава Димитрова – представител на бизнеса от община Смолян е трета.

Четвърти в листата е общинския председател на ДПС – Доспат Пламен Айвазов, следван от Ферид Добревски - председател на общинската структура на ДПС в Рудозем,

Севим Мусак – МДПС , Елисавета Кехайова –зам.-кмет на община Кърджали,
която е родом от Неделино и Салих Аршински – областен лидер на ДПС – Смолян.
Листата е подредена с консенсус, има представители, както на младежите, така и от общинските структури на Движението в областта. Всеки един от тях, е доказан професионалист в своята област. Има хора с опит в политиката, като Мустафа Карадайъ, Хайри Садъков, Елисавета Кехайова и Салих Аршински.

Има и млади попълняния, които тепърва ще набират опит в политиката, като Севим Мусак, която беше и в листата на кандидатите за Европейския парламент. Оценката за нейната работата, както от страна на централното, така и от областното ръководство беше много висока, именно заради това е между осемте кандидати за народни представители.
С настоящата листа ДПС – Смолян си поставя за цел спечелването на два депутатски мандата от Смолянско и запазване на позицията си като водеща политическа сила в областта.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини