Ето какво направи Радина Филипова в Берлин (видео)

В интернет се появиха видео записите от квалификациите на Гран При по художествена гимнастика в Берлин. На турнира нашата Радина Филипова записа 2 шести и 1 седмо място на финалите на отделните уреди. Но красотата на нейните изпълнения си остава No1 за редовия зрител, независимо какви оценки и защо пише журито.

Филипова, която в събота завърши седма в многобоя, се нареди шеста на финала на обръч с оценка 16,250 т. Грацията на "Чар-ДКС" е шеста на лента с 16,066 т. и седма на бухалки с 16,350 т. От 2013 г. Радина Филипова е член на разширения национален отбор индивидуално жени след проведените тестове. Ходи на училище в свободното си време, както казва самата тя в едно интервю. От 1 до 4 клас учела в ПМГ, а след това - в Спортно училище на индивидуално обучение.

Филипова не участва на финала на топка, заради изпускане на топката в края на съчетанието и една друга грешка малко след началото. Това бе напълно достатъчно, за да отпадне с този уред, при силната конкуренция на най-добрите в момента. Победителката в многобоя Мария Титова (Русия) взе златните медали на обръч с 18,250 т., на топка с 18,416 т. и на лента със 17,066 т. На бухалки първа се класира Яна Бережко-Маргграндер (Германия) със 17,250 т.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини