Крадливи и Трудови Бригади

Изминаха две денонощия, след като беше обявен официално одитният доклад за Корпоративна търговска банка. Всички експерти в държавата – финансисти и икономисти, дадоха своето мнение и като обща позиция на преден план излиза критиката към БНБ, към гуверньора Иван Искров и пълният песимизъм, че България ще си вземе поука.

Къде обаче са политиците? Визирам „големите” политици – Бойко Борисов, по чието време КТБ стана от банка за 2 105 861 000 лева в банка за 5 637 169 000 лева. И лично Цветан Цветанов отиваше да дава награди на Цветан Василев и да го убеждава какъв велик банкер е.

Къде е и Сергей Станишев – избяга в Брюксел и вече вятър го вее на бял кон, вместо да го вее вятърът, но без да има кон в картинката. За една година Серго, използвайки БСП, угаждаше на две страни и накрая логично се стигна до срив в отношенията Василев – Пеевски. Заради пари, то е ясно.

Къде са Лютви Местан и Ахмед Доган – в куп телевизионни и медийни предавания КТБ се посочваше като банката на ДПС, а най-активен в разясненията беше бившата дясна ръка на Доган – Осман Октай. И тук ситуацията е: „Сарай му е майката”.

Всички „важни” в държавата мълчат. Мълчат и метат ли метат, защото ако излезе цялата помия от КТБ наяве, наистина ще я закрием тази държава, не само на думи.

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Съ
    съдията
    0 0
    15:06, 26 окт 2014
    крадливи ку4ета-лайнари затвор за ктб мамка им и кооооопееееееелеееетаааааааа.
Последни новини