Майкъл Джексън се е клонирал преди смъртта си

Старите слухове, че Майкъл Джексън е платил да бъде клонирана неговата ДНК преди смъртта му, за да бъдат създадени негови копия, може да се окажат верни.

Директорът на Нюйоркският център за изследвания за извънземни Майкъл Лъкман твърди в своята книга "Битката за душата на Майкъл Джексън", че е получил тази информация от дизайнера Андре Ван Пиер, създавал сценичните костюми за Краля на попа и сестра му Джанет.

"Ван Пиер научил първо за футуристичните експерименти за клониране и депозирането на сперма от сътрудник в център по дълголетие в Панама. Майкъл се запалил по клонирането след успеха с овцата Доли. Ентусиазмът му ескалирал след съобщенията на раелитите - секта, вярваща в НЛО в Канада, че за пръв път са клонирали човешко бебе" - разказа Майкъл Лъкман пред Банг Шоубиз.

Майкъл Джексън почина през юни 2009 г., припомнят от БТА. В годините преди смъртта си той е платил милиони долари на европейски учени, занимаващи се с авангардни генетични изследвания, за да създадат негови копия и е депозирал спермата си в три различни банки по света. Майкъл Лъкман твърди, че семейството на певеца неотдавна е прехвърлило проби от спермата му от клиника в Лос Анджелис в Англия. Той предполага, че е възможно специалисти вече да работят по клонирането на Майкъл Джексън.

"Майкъл искаше това да се случи и посвети време и пари на усилията да постигне целта си. Възможно е много покойни звезди да възкръснат с помощта на науката. Канадският зъболекар Майкъл Зук купи един от зъбите на Джон Ленън и обяви намерението си да създаде двойник на покойния певец" - каза Майкъл Лъкман. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини