„Игрите на глада” се превръщат и в театрален спектакъл

След като първо се превърна в световен бестселър, а после в екранен блокбъстър, постапокалиптичната поредица на "Игрите на града" на Сюзан Колинс ще бъде адаптирана и за театралната сцена, съобщи компанията "Лайънсгейт". За спектакъла, който ще бъде поставен в Лондон през 2016 г., ще бъде изградена специална зала в близост до стадиона "Уембли", разказва "Ройтерс".

Студиото обяви, че работи по постановката заедно с холандската медийна компания Imagine Nation и американската Triangular Entertainment, a в екипа ще участват признати специалисти като продуцента и носител на театралната награда "Тони" Робин де Левита.

"Талантът им, съчетан с продукция на световно ниво и най-новите технологии, ще допринесе за уникалното преживяване на феновете от цял свят", каза шефът на маркетинговия отдел Тим Пален.

Световната премиера на третата част от филмовата поредица "Игрите на глада: Сойка присмехулка" с носителката на"Оскар" Дженифър Лорънс, Джош Хъчърсън, Лиам Хемсуърт и Уди Харелсън, ще бъде на 21 ноември тази година. На същия ден тя ще бъде и в България, а "Дневник" и разпространителите от "Форум филм" дават два шанса на читателите да спечелят двоен билет за прожекцията в играта "Игрите на глада", която ще раздаде общо 30 награди.

Петнайсет двойни билета за филма, един брандиран тефтер, три гривни със сойката, десет брошки със сойката и брандиран калъф за iPhone 5 ще бъдат разпределени чрез томбола между читателите, дали поне един верен отговор на въпрос от двете нива на играта. Първото – "Оръжието" ще бъде активно до 23:59 в неделя, 16 ноември, а вторият въпрос ще се появи в понеделник. Два верни отговора означават двоен шанс за печалба

Източник: http://www.dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини