Златоград привлича студентите с топ оферта за 8 декември

Перфектната оферта за празнуващите младежи и тази година е подготвил Етнографският ареален комплекс в Златоград, който всъщност е един голям музей на открито и връща всеки свой гост в колорита на времето от преди век.

За двата дни от 7 до 9 декември тази година студентите могат да се възползват от ексклузивното предложение от 78лв. на човек.

Двудневният пакет включва 2 нощувки със закуски и празнична вечеря в големия ресторант на хотел „Александър“ в колоритния родопски град, който е една от най-бързо развиващите се туристически дестинации у нас.

Освен неповторима атмосфера тук има всевъзможни видове атракции за културен, спортен и религиозен, както и еко- и пешеходен туризъм.

ЕАК ще посрещне студентите в петте хотела -две старинни, но изцяло реновирани и снабдени с всички удобства къщи, както и три новопостроени, в типичната за региона възрожденска архитектура.

В тях гостите ще получат не само уюта на родопското гостоприемство, кухня и традиции, но и усещането за неповторимост от всичко, което ги посреща в най-големия в Родопите архитектурен резерват.

Освен танци, забава и веселие до зори, както повелява студенсткият празник, пътуването до Златоград поднася и пъстра разходка из калдъръмените улички край занаятчийските работилнички, където местните майстори усърдно упражняват и демонстрират на живо занаяти и умения. А след това и кулинарното удоволствие да поседнат в кафенето на мегдана и да опитат прословутата златоградска баклава и бяло сладко.

За младите любители на всякакви пътешествия пък е възможността да прескочат до Гърция и както сутринта са пили кафе на жар в Златоград, така по обяд да опитат гръцката кухня, а вечертя отново да са на просторния дансинг в хотел „Александър“


Музикален микс и танци с DJ са само част от програмата за забавление на студентските групи в празничната нощ. За младежкия купон домакините са предвидили и жива музика с богат репертоар от българска музика и гръцки ритми. Като екстра за младежите домакините от Етнографския комплекс са подготвили и безплатен пакет в модерния СПА център на хотел „Александър“.
Освен релакс със сауната и парна баня преди специалната вечер, гостите на 8 декемврийската фиеста сутринта ще могат да се ободрят и с „ледено ведро“ и плуване във вътрешния басейн на хотела.

И да си тръгнат не само със спомени от един студенстски купон, а с ярка емоция, която ще искат да изживеят отново.

Телефоните на Етнографски комплекс Златоград за резервация са:
+35930714166
+35930714474
+359888595159  

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Още новини

Последни новини