Отлагат със седмица старта на сезона в Пампорово

Поради неблагоприятните атмосферни условия и непрестанно променящите се прогнози, „Пампорово“АД отлага с една седмица официалното откриване на зимния сезон 2014/2015 в Пампорово. Вместо на 6 декември, както беше обявено преди няколко дни, новата дата за старта на ски сезона е 13 декември 2014г. Така и трите зимни курорта ще отворят едновременно пистите за любителите на белите спортове.

За радост на всички любители на курорт Пампорово, ръководството на дружеството запазва традицията в деня на официално откриване всички гости на курорта да ползват лифтовите съоръжения абсолютно безплатно.

Програмата за най-големия празник отново ще бъде изпълнена с атрактивни музикални представления на специално изградена сцена, ще бъдат раздадени специлани награди, ще има подготвени още много изненади и за следващия ден 14.12.2014. Откриването на новия зимен сезон ще започне в 12:00 часа и ще бъде приветствано от официалните гости, представителите на държавна и местна власт, председатели на браншови организации, мажоритарния собственик на „Пампорово” АД Цветелина Бориславова, олимпийската шампионка Екатерина Дафовска и изпълнителния директор на „Пампорово” АД Мариян Беляков.

От 14 до 19 декември „Пампорово” АД обяви промоционални цени на лифт картите, които струват 39 лв., а от 20 декември влиза в сила стандартната цена от 53 лева.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ge
    Gergi_1417630148
    1 0
    20:07, 3 дек 2014
    Направени са сметките!По малко безплатни пускания. 13 е работен ден . Разбрахте ли сега.

Още новини

Последни новини