Аpple ще представят нов 4" iPhone през 2015г.

Аpple промениха своята стратегия в пазара на смартфони с премиерата на най-големите си устройства досега, а именно iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Благодарение на тях компанията се надява да се конкурира по-успешно с все по-популярните модели с Android OS, които доминират този сегмент. Последните данни ни разкриват, че Apple подготвя премиерата на нов компактен смартфон, който ще видим на пазара през следващата година, предаде GforGames. 

Въпросният iPhone ще разполага с 4-инчов дисплей, който ще позволи на потребителите лесно да работят с него, като използват само едната си ръка. Самият модел ще наследи iPhone 5C в портфолиото на технологичния гигант и се очаква да е фокусиран към ниския ценови клас. Новият смартфон ще е чудесно предложение и за дамите, които искат да разполагат с бързо и елегантно устройство, което има по-малки размери. 

В интернет вече се появиха данни, че Аpple възнамеряват да прекратят производството на iPhone 5C през следващата година. По този начин новият 4-инчов модел ще бъде позициониран като негов наследник, като премиерата му ни очаква през втората половина на 2015г. Ще е интересно да разберем какви други смартфони Apple планира да представи в следващите месеци, за да продължи да разширява присъствието си за сметка на устройствата с Android OS. 

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини