Три приложения за изтегляне на безплатна музика за Android

Интернет предлага безкрайно съдържание. Всичко каквото ви е нужно може да бъде намерено в мрежата, стига да знаете как да търсите и как да си вземете това което ви трябва. 

Мечтата на всеки меломан обаче си остава възможността за сваляне на безплатна музика от интернет. За всички тях YouTube осигурява перфектно изживяване и начин да слушате музика безплатно. 

Какво може да се направи обаче в случай, че не искате да стриймвате музиката, а да я запазите на устройството си? От PC World ще ни помогнат като ни препоръчат най-добрите приложения за изтегляне на безплатна музика. 

1. Download Manager for Android

Използвайте Download Manager за Android, за да можете ефективно да сваляте и управлявате всякакъв вид и размер файлове. Приложението преодолява повечето трудности, характерни за свалянето на файлове по подразбиране като например, удостоверяване или проверка за пълнота на файла. Освен това осигурява поддръжка на всякакъв вид файлове и управление на процеса на сваляне.

Download Manager for Android изтеглете от тук

 2. Google Play Music

С Google Play Music може лесно да откривате, възпроизвеждате и споделяте любимата си музика. Цялата ви музика се съхранява онлайн, така че не е необходимо да се притеснявате за синхронизиране, нито пък за място или офлайн възпроизвеждане.

Google Play Music изтеглете от тук

3. Advanced Download Manager

С Advanced Download Manager може да изтегляте едновременно три файла, в това число и MP3 и MP4. Включени са няколко различни настройки, така че можете да персонализирате как да се зареждат файловете, включително и опцииа за  ограничаване на максималната скорост и броят на едновременно сваляните файлове. Приложението осигурява и невероятно бързи скорости на изтегляне.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини