Diema Extra вече в мрежата на ESCOM

Двата платени спортни HD канала на Нова Броудкастинг Груп са вече достъпни в мрежата на ESCOM.

Във всеки обект на ESCOM, абонатите могат да добавят пакета Diema Extra -  Diema Sport и Trace Sport Stars. Месечната такса за пакета е 4 лв.

Diema Sport е български спортен платен канал в в HD качество. Програмата включва най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и още много футбол и разнообразие от други спортове.

Най-горещите и интересни лайфстайл новини за световноизвестни спортисти са запазена марка Trace Sport Stars. Спортно-развлекателният канал е първият по рода си в България. Той е посветен на живота на спортните знаменитости – начин на живот, любопитни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко друго, което вълнува феновете. 

Diema Sport предава всичките шест мача от „А” група всяка седмица. През уикенда каналът излъчва и двубои от Английската висша лига. Футболното съдържание включва още срещи от други първенства и изобилие от мачове от квалификациите за Европейското първенство през 2016 г. и Световното първенство през 2018 г. в Зона „Европа”, за които Нова Броудкастинг Груп притежава правата за телевизионно и онлайн излъчване.

Абонатите на ESCOM могат да прибавят пакета Diema Extra към абонаментните си пакети срещу месечна такса от 4 лв. Това те трябва да направят индивидуално. Информация може да бъде получена на познатите телефони.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Go
    gogo_1425734454
    1 0
    15:14, 7 мар 2015
    Някъде има ли информация колко на брой и кои канали са в мрежата на Еском цифрови и аналогови
  • 2
    Са
    Сано
    6 0
    15:17, 7 мар 2015
    Сайта на Еском е ужасен и прав сте,никъде няма информация колко са каналите и кои са!!!
Последни новини