Дейвид Копърфийлд наводнил съседите си

Известният илюзионист Дейвид Копърфийлд е наводнил съседите си в нюйоркски небостъргач, след като се повредила помпата на басейна на покрива на пентхауса му на четири нива. Водата се е стекла 30 етажа надолу, съобщи в. "Ню Йорк пост".

Инцидентът е станал на 8 март в 57-етажен небостъргач, разположен в центъра на Манхатън. В момента на аварията Дейвид Копърфийлд се е намирал в Лас Вегас, а жилището му е било празно. Водата се е просмукала надолу през стените и тавана, асансьорите в сградата са излезли от строя.

В жилището на Копърфийлд е имало много скъпи произведения на изкуството и антики, но те, както съобщава адвокатът на илюзиониста Тед Блумбърг, почти не са пострадали. Работници вече са подменили увредените килими и тапети.

Все още не е известно дали съседите на Копърфийлд възнамеряват да го съдят. Компанията, където е било застраховано жилището, вече е уведомена за инцидента.

Копърфийлд е купил пентхауса с 18 стаи и площ от над 900 квадратни метра през 1997 г. Той е платил за него 7,4 милиона долара, припомня ТАСС.

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини