Ядосан сафари водач остави туристи на лъвовете

Водач на сафари в Южна Африка бил толкова вбесен на немски турист, че извикал джип да го отдведе и най-демонстративно си тръгнал.

Водачът, който развеждал пеша туристи, търпеливо ги предупреждавал за дебнещите опасности, но изглежда, че един от тях отказвал да проумее риска, който крие буша.

След най-малко четири увещания водачът, най-накрая изгубил самообладание с немския турист, нахокал го и си тръгнал обиден.

Мъжът предупреждавал групата да пази тишина и да не се разделя, но немският турист го прекъсвал на висок глас. Инструктурът отново помолил за тишина, като в опитите да накарат непокорния турист да замъчи се включили и други от групата.

Германецът обаче ги игнорирал и се отправил към храсталака, където се предполагало, че се крие опасно животно. На моменти се чувало ръмжене на лъв.

"Напълно серозен съм. Няма преграда между вас и животните. Не се разделяйте дори и нещо да изскочи от храстите", заявил водачът

Ник Дюринг от Кейп Таун, е споделил клип на едновременно смешната и страшна случка.

Видеото прекъсва и след това отново продължава с раздразнения водач, който крещи на английски и африканс на туристите да замълчат, защото в храстите има огромно животно.

Накрая с думите "ще докарат джип за вас, стойте тук", инструкторът си тръгнал, оставяйки туристите да се отбраняват сами. Или както Дюринг отбелязва в коментар към видеото си: "Леля ми на сафари, оставена на лъвовете"

Дейли Мейл съобщава, че непокорния турист в крайна сметка е бил ескортиран извън резервата и че останалите туристи са се завърнали живи, здрави и с интересна история за разказване.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини