Появи се нова снимка на следващия iPhone

    Появиха се нови снимки на следващия iPhone, направени вероятно в завод, където се произвежда смартфонът на Apple. Снимките са публикувани от френския блог Nowhereelse.fr 

    На тях се вижда предният панел на смартфона. Съдейки по него, външният му вид не се различава от този на iPhone 6 Plus. Това не е странно, тъй като Apple се фокусира предимно на техническите характеристики и не толкова на дизайна отбелязва Business Insider.

    Главна особеност се очертава да бъде екранната функция Force Touch, която определя силата на допира до дисплея .Force Touch вече се използва в умния часовник Apple Watch и тъчпада MacBook.

    Слуховете, които пуска Nowhereelse, често се повръждават. По-рано 9to5Mac публикува снимки на задния алуминиев капак на евентуален iPhone 6S. От тях се вижда, че абсолютно всички изменения касаят въртешната му страна,. Това означава нова дънна платка, предположи порталът.

    Според други слухове iPhone ще има 12-мегапикселова камера, нов процесор А9 и два гигабайта оперативна памет. моделите ще бъдат два, като резолюцията и размерът на устраойствата ще са като при iPhone 6 и iPhone 6 Plus (4,7 и 5,5 инча). Към цветовете, в които излиза корпусът, е добавено "розово злато". Очаква се следващият iPhone да бъде представен през септември.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини