Кандидатът за кмет на Смолян от БСП Стефан Сабрутев: „Бягам бързо и който не ми издържа на темпото, ще изпада“

С това мото кандидатът на БСП спечели не само общинската конференция, която го избра с 2/3 от гласовете за кметската битката наесен, но и депутата Дора Янкова. "Това е впечатляващо", обяви тя днес пред журналисти. 

„Надявам се да излезем със силна листа и да спечелим изборите на 25 октомври, като сме настроени за позитивна кампания, ще търсим контакт с хората и няма да си позволяваме напразни обещания.“ Това заяви днес на пресконференция кандидатът за кмет на БСП за Смолян Стефан Сабрутев и се зарече, че всичко, което се обещава, ще се записва и проверява. Бизнесменът благодари за подкрепата на съпартийците си на червената конференция в събота-25 юли, която го избра с 87 от гласовете на 118 делегати, срещу 36 за ексобластния управител инж. Димитър Кръстанов.

„Неговата платфома /б.а. на Сабрутев/ беше максимално практична и реалистична, както и житейския му опит на доказал се бизнесмен, извън тези, които забогатяват по странен начин, успехът му като бизнесмен е максимално прозрачен и успешен. От Националния съвет вече е утвърден и ще го подкрепяме като единна партия в Общината“, обобщи общинският председател на партията Милко Гавазов.

„Искам да видя Общината действаща и с работещ екип, „бързо бягащ“, защото за последните 4 години сме изтървали около 50 млн.евросредства“, каза Сабрутев и даде за пример проекта за втори етап на водния цикъл.

„Визията ни за развитие на града ще е такава, че да може да се изпълни и да не ни е срам след 4 години да даваме обяснения. Няма да е нещо помпозно, а реално изпълнимо“, каза още той.

В края на август- началото на септември БСП ще обяви кандидатите за кметове и общински съветници, тъй като има голям набор от кандидати -над 100 за общински съветници.

"Продължават разговорите със всички, целта е да номинираме такива, които да имат компетентност, да не са ангажирани с лобистки и корупционни кръгове и да могат да водят политика в интерес на избирателите", обобщи общинският шеф на столетницата в Смолян.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини