Лидерът на ДСБ Радан Кънев: Моделът на коалиция "Да за Димитровград" е печеливш!

    Своята подкрепа за кандидата за кмет на коалиция "Да за Димитровград" Стефан Димитров и кандидата за общински съветник от листата на коалицията Катя Панева изрази днес лидерът на ДСБ Радан Кънев. На среща с журналисти в Димитровград той подчерта, че Реформаторският блок издига местни лидери с утвърдено име, разчита на тях и чрез единството на местно ниво върви към единство на национално ниво.

    Моделът на коалиция "Да за Димитровград" е  модел, който ние се стремим да постигнем в цялата страна на тези избори. Около силни десни организации да има местни коалиции със силно гражданско участие и множество политически партии. Вярваме, че това е печелившия модел - там където има единство на десницата около хора, които сами са изградили своето политическо и обществено име, категоричен бе Кънев. Добави, че това отличава Реформаторският блок от партиите, които разчитат на влиянието на своите централи.

    "Няма нужда аз да представям Стефан тук, моето политическо влияние в Димитровград е по-малко от неговото. По същия начин Катя е установен политик, тя е партиен лидер в града, но това което е доказала като политик значително надвишава влиянието на партията в Общината", бяха думите на лидера на ДСБ. Той заяви, че модела на листата от кандидат-съветници на "Да за Димитровград" му харесва, тъй като дава приоритет на хора с утвърдено име и професия, които не са се занимавали с политика до този момент. Кънев бе убеден, че следващия кмет на Димитровград ще е Стефан Димитров.

    Кандидатът за кмет Стефан Димитров подчерта, че "Да за Димитровград" и Реформаторският блок винаги са имали една посока - да бъде подпомогнат малкия и средния бизнес в Общината. Това сме заложили в нашата програма и това е нещо, което винаги сме отстоявали с Катя Панева - да бъде намалена такса смет и данък сгради, да има облекчение за бизнеса, да има безплатни детски градини, както и децата безплатно да изучават чужди езици там, заяви Димитров.

    "През изминалите 4 години бяхме близо до хората, изслушвахме ги и работихме, за да се решат проблемите им. Те трябва да са направили своя избор. Ще продължаваме да работим за това бизнесът и гражданите да участват в политиките за развитие на Община Димитровград, защото без икономика, малък и среден бизнес градът ще обезлюдее още повече. За нас децата са водещи, ще настояваме за увеличаване на щатните бройки в детските градини, в следващия мандат ще настояваме и да има център от семеен тип за възрастни хора", заяви Катя Панева и припомни, че номера на "Да за Димитровград" в интегралната бюлетина е №8.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини