Киану - екшън комедията на Кий и Пийл (видео без котки, трейлър с твърде много котки)

Когато Кийгън Майкъл Кий и Джордан Пийл оповестиха края на комедийното си шоу Кий и Пийл миналата година, като официална причина бе оповестено желанието и на двамата да се фокусират върху други проекти. Може би истинската причина за професионалната им раздяла е много по-страшна. Възможно е взаимоотношениятя има така да са се разпаднали, че да не подлежат на възстановяване.

А може би не е това. Двойката се появява отново заедно в забавно видео озаглавено “Не говори”, за да представи новия си общ филм Киану. Можете да въздъхнете с облекчение, оказва се, че двамата съвсем не са скарани.

Винаги е страхотно, когато Кий и Пийл заедно, включително и във видеото. Кий прави всичко, което не бива да правите докато сте на театър, а Пийл мърмори и се оплаква. След това нещата стават леко сюрреалистични.

Единствената критика към забавното видео “Не говори”, е че в него има прекалено много хора и недостатъчно котки.

Това е компенсирано от пародийния трейлър на комедийния екшън "Киану", в който двамата са гангстери и котката изглежда е главен герой също. Във въпросния трейлър всички са котки... Както можете да разберете от видеото, филмът излиза след дни на големия екран, Точно с толкова котки, колкото е по сценарий и много кьопави гангстери

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини