Две катастрофи на пътя за Чокманово с 4 пострадали жени

Само в рамките на няколко часа на 29 април са станали две катастрофи с леки коли, шофирани от жени. При инцидентите са пострадали 3 жени и момиче на 15 години, за щастие без опасни за живота наранявания. 

Две жени и 15 годишно момиче, и трите от Смолян, пострадаха при челен сблъсък на лек автомобил "Мазда", управляван от 55-годишна жена от Смолян. Пътният инцидент е станал на 29 април сутринта на  пътя между Чокманово и Смолян поради движение с несъобразена скорост на "Мазда"-та, която на завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 24-годишна жена, също от Смолян. Леко ранени са три пътнички в лек автомобил "Фолксваген Голф" - 43-годишна жена от Смолян, която е с натъртвания в областта на гърдите и лява длан, 15-годишно момиче, което е с натъртвания на гърдите и 24-годишната жена-водач на лек автомобил “Фолксваген Голф”, която е с контузия на главата. На пострадалите е оказана медицинска помощ в МБАЛ-Смолян, след което са освободени за домашно лечение. Ползвани са обезопасителни колани. 

Същия ден около 13.00 ч. отново на пътя от Чокманово за Смолян, е станал друг инцидент с лек автомобил "Сеат Ибиза", управляван от 33-годишна жена от Смолян. Тя губи контрол над автомобила, на остра завой излиза извън пътя и се преобръща под него. Леко е ранена водачката на автомобила, която е ползвала обезопасителен колан, но е със спукан таз. На пострадалата е оказана медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е освободена за домашно лечение. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини