Апел към добрите хора на Хасково: #спасижоро

Нашият колега Георги Христов се нуждае от помощта на добрите хора на Хасково. Той има нужда от животоспасяваща процедура в чужбина, която струва около 40 000 евро. Сумата е непосилна за семейството му.

Георги Христов страда от рак на дебелото черво, миналата година му бе направена операция, но за съжаление има разсейки в черния дроб. От лятото на 2015-а е на химиотерапия, която обаче не дава очакваните резултати. Терапия, която се прилага в клиники в Италия и Белгия, дава много добри прогнози за неговия случай, а колегата вече се е свързал с тях и е получил офертите им. Става дума за две последователни процедури, облъчване с радиоактивни изотопи, които унищожават лезиите. Всяка от тях струва приблизително по 20 000 евро. Такова лечение в България още не се прилага.

Журналистическата колегия в Хасково обяви съпричастността си и мнозина даряват част от заплатата си. Призоваваме всички добри хора в Хасково да се присъединят към кампанията за спасяването на един млад човек.

Жоро е журналист, който в кариерата си е организирал и участвал в множество успешни благотворителни кампании в помощ на бедни, страдащи и болни хора. Сега на свой ред се нуждае от помощта на добрите хора.

Георги Христов е на 42 години, семеен е, има дъщеричка, която наесен ще бъде в първи клас.

Мотото на кампанията е #спасижоро

Банковата сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково

еPay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

Набирателна сметка: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини