Лоши зъби, нечиста кожа, разноцветна коса: най-несексапилните звезди

Германското издание на сп. "Фор хим" публикува годишната си класация на 100-те най-несексапилни жени в света. Тази година в съставянето й са участвали над 21 000 читатели на изданието.

На първо място с голяма преднина пред останалите се е класирала 24-годишната певица Ейми Уайнхаус, която напоследък привлича вниманието не само с великолепното си пеене, с петте си награди "Грами", но и с проблемите си наркотиците и алкохола. Главният редактор на "Фор хим" Кристиан Каленберг твърди: "Бурният живот е сложил отпечатъка си на англичанката. Лоши зъби, нечиста кожа, разноцветна коса - това не са неща, които се харесват на мъжете".

На второ място е колежката на Ейми Уайнхаус - 26-годишната певица Бритни Спиърс. Американската поп-звезда напоследък само блуждае насам-натам из Лос Анджелис, напълняла е, не следи за добрия си външен вид. Към това трябва да се добави и любовникън папарак.

На трето място е класирана жена, която също спешно се нуждае от лечение - 21-годишната актриса Линдзи Лоън. Тя се прочу благодарение на комедиите, в които играе. Личният й живот обаче е трагедия: пиянство, употреба на наркотици, затвор.

В петицата на най-несексапилните жени е също съпругата на футболиста Дейвид Бекъм - Виктория. Изпълнителката от Spice Girls е на пета позиция, като изпреварва само с едно място Хилари Клинтън (6), един от претендентите за кандидат-президентската номинация на Демократическата партия, както и Анне Уил (4).

Скандално известната светска лъвица Парис Хилтън е на 7-о място, а Сара Джесика Паркър е на 8-о. Освен Хилари Клинтън в топ 100 е намерила място също германският федерален канцлер Ангела Меркел, която е на 20-а позиция. Съпругата на британския престолонаследник принц Чарлз - Камила е на 16-а позиция, а Никол Кидман на 18-а.

Принцесата на Монако Стефани е 51-ва, Донатела Версаче - 63-та, Селин Дион е 25-а, Хедър Милс - 13-а, а Хайди Клум - 30-а. В класацията фигурира и Шер, която е на 56-а позиция, изпреварила Бьорк, поставена на 70-о място. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини