Забраняват на България участие в световните модни конкурси, заради крадливите миски!

Какви наказания очакват българките, представили страната ни на световния финал Мис Тийн и Мисис Обединени нации 2008 през лятото в Саут Лейк Сити и присвоили си титли, които не са им дадени - Катя Дунева и Денис Димитрова, разкрива за първи път в предаването "Часът на блондинките" лицензиантката на светововните конкурси Mrs. Galaxy, Mrs. Earth и Mrs. International и организатор на Mrs. Bulgaria 2008 и Лейди България 2008 Теодора Колчева.

Пред камерите на шоуто, водено от Патриция Кирилова, бе показан официалният сайт на конкурса Обединени Нации, в който са публикувани снимките на българките и там ясно е написано, че те са станали четвърти подгласнички в съответната категория - Мис Тийн и Мисис Обединени Нации. А не трети в света (според ПР-ите на Дунева тя е третата на Мисис Свят 2008, а на този конкурс тя изобщо не е била. България бе представена там от Mrs. Bulgaria 2007 Аля Милушева), нито имат специални награди, както се твърди в тиражирани интервюта и ПР-информации, според които Денис е спечелила титлата Супермодел и награда за национален костюм, което изобщо не е вярно, както се вижда от сайта на конкурса в Саут Лейк сити. Там за Тийн Супермодел е избрана Кимбърли Чиа от Сингапур.

Директорите на конкурса Обединени Нации вече са информирани за скандала и за присвояването на титли от наши представителки. Вероятните санкции са отнемане на дадените награди или лишаване на право на България да участва в този конкурса занапред, предупреждава още Теди Колчева.

Как кандидатките за участие в подобни конкурси да се предпазват от подобни грешки и какви са задължителните условия за участие в световните финали разкрива още в предаването на БГТВ Теди Колчева.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини