Samsung ще представят фаблета Galaxy Note 7 на 2 август

Потвърждава се, че Samsung ще представят Galaxy Note 7 в началото на август - сега вече има покани за тяхното Unpacked събитие. По традиция на него винаги виждаме нов смартфон или фаблет от висок клас, а след като Galaxy S7/S7 edge вече се продават, остава на него да видим за първи път Galaxy Note 7. Unpacked ще се състои на 2 август в Ню Йорк, като Samsung ще позволят на потребителите си да го стриймват на живо в своя официален акаунт в YouTube, съобщава ТechТimes.

На поканата са изобразени пет извити черти в бял цвят, които наподобяват цифрата 7. Очевидно компанията ще пропусне числото 6 в наименованието на моделите Galaxy Note. Зад това решение на Samsung според запознати стои мотива, че иска да не обърква потребителите си със седмото поколение на смартфоните си и факта, че Apple ще представят през есента новите модели iPhone 7. Големитe въпроси в момента са дали Galaxy Note 7 ще има водоустойчиво покритие и дали ще е с Android N.

Слоганът "The Next Edge Is Just Around The Corner" на събитието е индикация, че на него вероятно ще видим Edge версия на устройството. До момента се знае, че Galaxy Note 7 ще има 5.8-инчов дисплей с QHD резолюция, 4GB или 6GB RAM, мощен Snapdragon 823 процесор, сензор за ириса на очите, USB Type-C конектор и батерия с капацитет от 4000mAh. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини