Най-щуравите модни тенденции в социалната мрежа

Изображение 1 от 3

    В социалните мрежи можеш да се пуснеш по фантазия. Три не много вероятни в реални живот модни линии, които се породиха в  Instagram.

    Коса в цветовете на дъгата. Бюти-блогърките наистина срама нямат. Невъзможните коси са последвани от над 260 хиляди мечтаещи потребителки. 

    Прическа еднорог. В митологията еднорогът е сприхаво и своенравно същество, което не се знае кога ще премине към агресия с единствения си рог. Е, досега жените бяха сравнявани с усойници... Във всеки случай дори растите даваха по-добър вид на ексцентричните момичета. Защо, защо, защо някой ще иска да сплете косите си така? С хаштаг #unicorntribe в Instagram може да видите над 80 хил. снимки. Внушително.

    Риба вместо сутиен. Знаем как си се хвалят ридарите. Но тук хвалбата е двойна. Значи, може да се похвалите с рибата с #fishbrag,  по бикини и риба - с #fishbra. Има и аккаунт fishbras, който го следват над 119 хиляди, но не знаем заради рибата ли е. Във всеки случай не е за да научат какво е усещането от мокри люспи до гърдите от първа ръка.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини