Магнитни бури и нова теория за края на света на 29 юли

Автори на нова теория за края на света твърдят, че на планетата и на човечеството им остава малко време. На живота ще бъде сложен край на 29 юли 2016 г.

Поредната теория за апокалипсис набира все повече популярност в интернет. Разпространен видеоклип за края на света е бил видян от повече от три милиона потребители, съобщава сайтът Sputnik Молдова, цитиран от "Фокус".

Привържениците на теорията обясняват, че в петък на 29 юли ще има инверсия на магнитните полета на Земята.

Това ще провокира мощни земетресения, а температурата на въздуха ще се повиши. Слънцето ще изстине, а Луната ще стане червена. Нивото на океаните ще се покачи. Всичко това в крайна сметка ще направи живота на планетата невъзможен.

В сряда бе пикът на магнитните бури, които връхлитат Земята от няколко дни. Горещините също продължават.
Силните слънчеви изригвания започнаха на 23 юли. Според експертите дори е възможно да има смущения в мобилните оператори.

Най-предразположени към проблеми заради магнитните изригвания са хронично болните, както и хората със сърдечни проблеми.

Затова и болните трябва да са по-внимателни:
"Магнитното поле е навсякъде около нас и не можем да избягаме от него. Затова ние убеждаваме нашите пациенти да се борят с неща, които могат да променят – да контролират теглото, храненето си, а не да се занимават с магнитното поле”, коментира кардиологът д-р Сотир Марчев.

На 3 август отново ни очаква магнитна буря, но тя ще бъде слаба.
Магнитните бури могат да предизвикат учестено сърцебиене, промени в кръвното налягане, хипертонични кризи, аритмия, тахикардия, екстрасистоли, инсулти, риск от инфаркт. Сред симптомите са неразположение и главоболие.

Освен от магнитни бури тази седмица трябва да се пазим и от жегите. Температурите ще се задържат над 30 градуса, но няма да скачат до повече от 38 градуса. Сериозни валежи в следващите седмици не се очакват. По-сериозно засушаване се наблюдава в Югоизточна България.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ne
    Nemesis
    1 0
    11:43, 27 юли 2016
    не се нуждае от слънце.

    за края на света има Меркел и Клинтън
Последни новини