Официалният трейлър на "Rogue One: A Star Wars Story" (видео)

Eто го и официалният трейлър на "Rogue One: A Star Wars Story", В него група герои се събират за опасна мисия. Те трябва да да откраднат плановете на Звезда на смъртта. Филмът, който е от вселената на легендарните "Междузвездни войни" ще излезе на големия екран в 3D и IMAX на 16 декември 2016 г.. 

Ето какво от тази вселена виждаме в трейлъра. Най-доброто е заставката на студиото "Lucasfilm" - добро начало. Малко след това погледа радват крачещите канонерки. Разбира се, виждаме Звездата на смъртта и имперските щурмоваци, но сме ги виждали и в по-впечатляващи сцени. Накрая виждаме замалко Дарт Вейдър. Останалото сме го виждали и във други вселени.

По-тъжното е, че не виждаме нещо, което поне далечно да наподобява атмосферата на тази вселена, като диалозите между Ар Ту и Трипио, особените взаимоотношения на Ууки и Хан Соло или странните същества, които се срещаха покрай развитието на основния сюжет. А такива във вселената имаше най-различни, като започнем от малкия симпатичен Йода, странните обитатели на пясъчната планета в старта на сагата, Джаба по-нататък и още други, които с една дума да го кажем - ѝ даваха специфичен колорит. Съдейки по трейлъра, такива няма да има.

Все пак ще откраднат ли плана нашите бунтовници или ще трябва да си спасяват живота, преминавайки пред всевъзможни перипетии?

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини