"Това сме ние" - историите на хора, родени на една и съща дата

Изображение 1 от 4

    Освежаващо откровен и пълен с изненадващи завои в сюжета, остроумни диалози, интригуващо преплитащи се истории, стоплящо ума чувство за хумор и неподправени персонажи, в които всеки би припознал частица от себе си.

    Премиерата на новия комедийно-драматичаен серил„Това сме ниеFOX lifе ще излъчи на 27 октомври (четвъртък) от 22:00 ч.

    Сериалът е създаден от сценариста и режисьорите на "Оглупели от любов" и вече си спечели място сред най-рейтинговите нови телевизионни продукции за сезона според критиците в САЩ.

    В „Това сме ние“ животът на хора, родени на една и съща дата се преплита в пъзел от истории с неочаквани обрати. Главните роли са поверени на  Манди Мур, Майло Вентимиля и носителя на „Еми“ Стърлинг К. Браун.

    Сериалът оставя зрителите постепенно да разкрият тайните на героите, чиито съдби се пресичат и се срещат на неочаквани места. Част от тях навършват 36 години на една и съща дата, като споделят общ рожден ден с още 18 милиона души по цял свят. Но дали само това е общото между тях? Сериалът разказва за подкрепата, куража, волята, прошката, надеждата, щастието, семейството, любовта и всичко, което може да се обърка с всяко едно от тях. Защото... "Това сме ние".

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини