Звезден миг в сем. Сиракови: Роди се внучката им Илиана

    Върховно щастие сполетя семейството на две от големите звезди на българския спорт - Илиана Раева и Наско Сираков. Малко след 11 часа днес дъщеря им Вили ги дари с внуче.

    Бебето е момиченце и се е появило на бял свят в 11ч и 5 минути с помощта на д-р Иво Тодоров. Щастливата баба Илиана Раева, която вече си има именница, съобщи новината в профила си във Фейсбук и дори сподели снимки от запознанството с бебето на най-близките в семейството. „Днес, 27 октомври, в 11:05 ч., Бог и моите прекрасни деца Вили и Жоро ни подариха най- красивата и божествена внучка на света!!!!! Тя е неземно нежна и прекрасна!!! Мама Вили е добре и са много щастливи с татко Жоро! Нарекоха я Илиана!“, пише в социалната мрежа Илияна Раева.

    „Аз съм най- щастлива баба на света! Бог да благослови моята божествена и прекрасна малка Илиана - Куини!

    Бог да благослови и тримата Вили, Жоро и прелестната им дъщеря Илиана! Аз летя от щастие! А дядо Наско, който също не стъпва на земята от щастие, вече поръча на Баждеков да и направи членска карта на "Левски"!Благодаря на д-р Иво Тодоров и неговия екип!”, споделя още щастливата баба.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини