Новият ангел на Victoria’s Secret по Сваровски (видео)

Изображение 1 от 2

    Swarovski съдадоха наметалото за тазгодиното шоу на Victoria’s Secret. Приказният тоалет се състои от 450 хиляди от камъните Сваровски. Двата комплекта сияещи ресни, които падат от всяко рамо тежат по 4,5 килограма. На подиума с това наистина тежко произведение ще излезе датският модел Жозефин Скривер.

    23-годишната красавица казва, че вече тренира във фитнеса с тежести, за да се справи със задачата си. Това е третото ѝ дефиле за Victoria’s Secret.

    Блясъкът се допълва с високи ботуши, проектирани от Браян Атууд, по които има 1630 кристали. Swarovski е изключителен доставчик на кристалните декорации за шоуто през последните 14 години. Тази година за 22-ри път шоуто ще изпълни с блясък Гранд Пале в Париж на 30 ноември. Ще бъде излъчено на 5 декември по CBS в 22:00 часа, включително изпълненията на The Weeknd, Лейди Гага и Бруно Марс. 52 момичета ще дефилират на шоуто и това е най-големият брой модели в историята му. Новите лица са 18, като сред тях е Бела Хадид, която се присъединява към сестра си Джиджи Хадид.

    Във видеото можете да видите седемте ангела на Victoria’s Secret на много прайвът парти, по бельо, естествено.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини