Гимназисти от три смолянски училища ще управляват Община Смолян за ден

За поредна година община Смолян ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден”

Ученици от три големи училища в Смолян ще седнат в креслата на местните управници. Младежи от СУ „Св.св.Кирил и Методий”, ППМГ „Васил Левски”и ПГИ „Карл Маркс” ще имат възможност да съпреживеят един реален работен ден от управлението на общинската администрация. На 17 ноември т.г. от 9,00 до 13,00 часа, младите хора ще заемат ключови постове - на кмет, заместник-кметове, секретар, директори на дирекции и ще ръководят община Смолян.

“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват, както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.

Инициативата „Мениджър за един ден” се организира за петнадесета поредна година от фондация „Джуниър Ачийвмънт България”. Мисията на фондацията е да подготвя младите хора за успешното им реализиране на все по-конкурентния пазар на труда и превръщането им във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини