Цветанов за 10 години ГЕРБ: Стигнахме до всеки човек

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов поздрави своите колеги по повод 10-годишнината на политическа партия ГЕРБ.

Ето какво написа във фейсбук профила си Цветанов:

Скъпи приятели, Точно преди десет години на днешната дата, заедно с 3000 учредители в зала 1 на НДК, създадохме партия ГЕРБ. Всичко, което постигнахме за тези десет години, дължим на силата и всеотдайността на нашия лидер Бойко Борисов, който винаги е поставял интереса на хората на първо място. ГЕРБ се утвърди като истинска народна партия, благодарение на усилията и ежедевната работа на областните и общинските координатори на ГЕРБ, на общинските съветници, на кметовете, на народните представители, на евродепутатите, на министрите, благодарение на нашите членове и симпатизанти в България и по света! Преди десет години ГЕРБ се превърна в една истинска емоция за българските граждани, в голямата надежда за България. Стигнахме до всеки човек. Създадохме действително работещи структури във всички области, общини, градове и села в страната. Спомням си как в началото на срещите ни във всяко населно място идваха едва 10-15 човека, но след като показахме на българските граждани какво можем и поехме отговорност, че няма да предадем очакванията им, днес разговаряме с хората във всяка част на България в огромни, препълени зали и площади. Дълбок поклон пред всеотдайността на всички вас! Създадохме ГЕРБ като национално отговорна партия и станахме част от голямото семейство на Европейската народна партия. Бяхме обединени от националната отговорност, от европейските демократични ценности и от мисията да стабилизираме България след управлението на БСП. Благодаря на всички вас за доверието, което имате към ГЕРБ. Работихме много и дадохме причина на хората да вярват в по-доброто бъдеще на България. Днес имаме над 90 000 членове и симпатизанти в цялата страна. Бяхме натоварени от българските граждани да носим отговорност за управлението на България, както на национално ниво, така и в местната власт. Няколко пъти успяхме да стабилизираме страната след пагубното управление на БСП. Уверен съм в разума и мъдростта на българския народ, на чийто решения ние се уповаваме напълно. Днес, когато отбелязваме десет години от създаването на ПП ГЕРБ, пожелавам на всички вас здраве и сили. Десет години ни донесоха десет изборни победи. Всяка победа ни правеше все по-силни. За нас резултатите от президентските избори тази година са един силен мотив да докажем, че България трябва да продължи европейския си път на развитие. В навечерието на коледните и новогодишни празници се обръщам към всички вас с искрено пожелание за семеен уют, щастие и топлина. Изказвам своята дълбока признателност към всеотдайността на всички наши членове и симпатизанти. Дълбок поклон пред усилията на структурите на ПП ГЕРБ. Благодаря за всекиденевната работа на представителите на ГЕРБ в местната, законодателната и изпълнителната власт, в Европейския парламент. Бъдете все така всеотдайни към каузата ГЕРБ. Заедно сме по-силни и вярвам, че ще продължим да правим всичко по силите си за по-доброто бъдеще на България.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Iv
    Ivan
    2 0
    23:55, 3 дек 2016
    Къде сте стигнали до всеки човек? Елате в Хасково на улица Петрич и вижте тези хора до които твърдите, че сте стигнали на каква улица с ширина на места от 1 метър как живеят. Тук не е полаган асфалт поне от 30 години. Дупките самите живеещи след дълго чакане запълват с бетон. Елате и вижте това дали е улица в града. Да не говорим, че единственото място от където минават децата за училище се наводнява и задължително се стъпва във водата и някои с мокри крака подължават към училище или на работа. Вашият кмет е запознат със този квартал, но и той само обеща и толкоз. И той е като предходния само докато го изберат хората, а после нищо. Защо ли коментирам то няма смисъл резултата пак е нищо ...

Още новини

Последни новини