До 18 декември можете да гласувате за годишна награда за Роженския събор

Съборът на народното творчество и животновъдство „Рожен“ е номиниран за Годишните награди в туризма за 2016 г., организирани от Министерство на туризма. Най-мащабният форум се състезава в категория „Туристическо събитие", а гласуването е онлайн на сайта на Министерство на туризма -http://www.tourism.government.bg .

Всеки, който реши да подкрепи номинацията на Роженския събор в престижната надпревара, може да даде гласа си до 18 декември, включително,  на следния линк - http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/.

Министерство на туризма за първи път през 2016 г. учредява свои годишни награди. Целта на конкурса е да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, повишаване на конкурентоспособността и качеството на туристическата услуга. Конкурсът ще стимулира въвеждането на иновативни практики в отрасъла с цел постигане на по-висока ефективност в предлагането на туристическите услуги.

Победителите в 16-те категории на Годишните награди в туризма ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември 2016 г. (понеделник).

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини