Магистратите от съдебен район Смолян за втори път връчват годишните си награди

На 16.12.2016 г. от 13:00 часа, в залата на Административен съд – Смолян, за втора поредна година ще се проведе церемония по връчване на приз „Служител на годината“. Процедурата по избор на „Служител на годината” е съвместна инициатива на Административен съд, Районен съд и Окръжен съд, Районна прокуратура и Окръжна прокуратура в Смолян.

Новост във второто издание на своеобразния конкурс е отличието за юрист с цялостен принос в професията. В категорията „Юрист с цялостен принос в утвърждаването авторитета и достойнството на юридическата професия“ участват адвокати, съдии, прокурори и следователи от съдебен район Смолян.

За първи път в две от категориите- „Иновативност, креативност и творчество при изпълнение на служебните задължения“ и „Служител отговарящ в най-голяма степен на правилата за етично поведение“, гласуването се провежда в съответния орган на съдебната власт. Също така ще се връчи и приз за категория „Най-качествено и професионално обслужване на граждани“, допълват от Съдебната палата.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини